OBJECTIUS:
L’objectiu d’aquest taller és conèixer els principals conceptes de lideratge, les diferències principals en el cervell de dones i homes i de com lideren, i finalment, de com les empreses i organitzacions que volen triomfar en el segle XXI, han de “feminitzar” els seus negocis.
DIRIGIT A:
1. Directores i Directors Generals, comandaments de petites, mitjanes i grans empreses, associacions empresarials i socials, i d’organismes públics.
2. Professionals liberals, autònoms/es i emprenedors/res.
3. Qualsevol treballadora/treballadors que vulguin liderar equips, projectes i/o liderar la seva vida personal i professional,
METODOLOGIA:
Taller de treball experiencial on s’explicaran els principals conceptes de lideratge i les diferències entre dones i homes a través de diferents dinàmiques participatives per a que l’aprenentatge arreli més i millor a través de la vivència pràctica.
FORMADOR/S:
Ignasi Martín, CEO de Whoop Coaching i Consulting i Director General d’ACTINN, el clúster de la innovació i noves tecnologies d’Andorra. Més de 30 anys d’experiència laboral com alt directiu en diferents entitats financeres (Caixa Catalunya, CaixaBank i MoraBanc), liderant equips d’alt rendiment multidisciplinars.
Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials en la Universitat Autònoma de Barcelona, Máster en Direcció Econòmica – Financera en Centre d’Estudis Financers (CEF), Programa de Direcció General en EADA, Master en Programa d’Alta Direcció Empresarial en la Universitat Pompeu Fabra, Diplomat en el Programa DEDICA – Desenvolupament Directiu Caixa Catalunya, Diplomat en Direcció i Gestió de la Innovació en la Universitat Internacional de la Rioja (UNIR).
Coach personal i executiu. Coach i mentor empresarial i membre de la International Coaching Federation (ICF).
PROGRAMA:
1. Conceptes de lideratge i estat de l’art del lideratge femení.
2. Diferències en el cervell de les dones i els homes, en les seves emocions i el seu impacte en el lideratge.
3. Per què és tant important la “feminització” dels negocis en el segle XXI.
4. Conclusions.