Area de formació de la Cambra: +376 809292
E-mail: pepita@ccis.ad o lauralobon@ccis.ad

Avís legal

NOTA IMPORTANT

L’import de la matrícula s’haurà d’abonar, com a data màxima, 1 setmana abans de l’inici del curs mitjançant qualsevol de les possibilitats especificades al full d’inscripció.

Anul·lacions de matrícula: Abans d’1 setmana de l’inici del curs, devolució del 100% de l’import de la matrícula. Entre 1 setmana i el moment de l’inici, no es retornarà l’import de la matrícula.

AVÍS LEGAL

D’acord amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, les dades personals contingudes en aquesta sol·licitud s’incorporaran al fitxer Formació titularitat de la Cambra. La finalitat d’aquest fitxer és la d’enviar informació sobre els cursos de formació i altres activitats formatives i informatives, i gestionar-ne les inscripcions i el funcionament. No es preveu intercanviar dades amb altres entitats. Per al tractament d’aquestes dades s’adoptaran en el seu tractament les mesures tècniques i organitzatives més adequades per garantir-ne la seguretat. Vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició directament a la Cambra de Comerç (carrer Prat de la Creu, 8, Andorra la Vella).